Architect Pieter van Gisbergen

2015-01-15 13.20.54Pieter van Gisbergen, MArch.

09-09-1965

Bij elke opdracht stel ik mij de de vraag: voor wie doen ik dit? Wie moet straks wonen in mijn ontwerp, wie moet leven met mijn advies? Wat hebben deze mensen daaraan? Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen veilig en prettig kan wonen, in een omgeving waar hij zich thuis voelt. Daarbij focus ik op wat écht belangrijk is; het moet mooi en functioneel zijn, betaalbaar blijven en het milieu zo min mogelijk belasten. Ik koester de kleine projecten evenals het grote werk. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren, ondernemers, gemeenten, projectontwikkelaars, zorgorganisaties en woningbouwcorporaties.

Wij bouwen voor de mensen die de ontwerpen straks gaan gebruiken. Om zicht te krijgen op wat de mensen beweegt, zorgen wij er in elk project voor dat wij in contact komen met de toekomstige bewoners/ gebruikers. Dat kan variëren van honderden mensen in een te herontwikkelen wijk, bewoners van een complex tot een kleine groep particulieren die hun eigen woning willen bouwen en de individuele opdrachtgever die zijn of haar eigen woonhuis wil realiseren.

Projecten zijn succesvol gerealiseerd in zowel de projectmatige als wel de particuliere woningbouw, renovaties en verbouwprojecten. Daarnaast bestaat de portfolio uit de meest uiteenlopende utilitaire projecten zoals scholen, kantoren, bedrijf- en logistieke gebouwen, wellnesscentra en verzorgingshuizen. Specialisme is ontwikkeld op het gebied van onderscheidende villabouw, projectmatige woningbouw gebaseerd op relevante commerciële kwaliteiten en verbouw/ transformatie van zowel particuliere als professionele aard.

410

 

Waar vindt u ons?

Herfsttuin 15
3772VJ Barneveld

tel: 0342-224001 of 013-7113066
E-mail: info@bluemonkeyarchitects.nl
KVK-nr.: 55635393
BTW-nr.: 151668577B03

schrijf in voor de nieuwsbrief